Welkom bij Gewoon Kunst

De Eco & Lifestyle store met een slow living mission

#gewoonkunstcommunity
– Onkruid groeit snel – Stabiele bomen doen dit langzaam –

Alles wat je aandacht geeft dat groeit. Voor ons betekent slow living juist dat; leven met aandacht, bewust tijd geven aan dingen die belangrijk zijn voor jou.

 

Door bewuste keuzes te maken in onze makers willen wij slow living in de Nederlandse huishoudens introduceren. Sustainable, ethisch en blijvende producten, ongebonden aan trends of zelfs seizoenen. Dit in tegenstelling tot fast brands. Want het is een feit, onkruid groeit snel, stabiele bomen doen dit langzaam. En wij planten liever bomen dan onkruid.

 

Met onze selectie streven wij meer te zijn dan de doorsnee e-commerce shop. Gewoon Kunst wil inspireren en aanzetten tot het creëren van een eigen indentiteit met merken en producten van prominente internationale designers die je niet zomaar ergens anders zult vinden.

 

– Liefs –

– Bewust en nuchter –

Gewoon Kunst werkt zo groen en sustainable als dat kan. Hoe wij dat doen?

– Wij kiezen voor duurzame en bewuste merken

Onze makers nemen hun verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van hun product. Wij zijn trots op onze makers. Daarom hebben we een speciale makers pagina waarin je het verhaal achter onze makers kan lezen.

 

– We richten ons op tijdloze producten

 

– Uitgebreide productomschrijving zodat jij minder hoeft te retourneren

 

– We draaien onze site op een groene server

 

– Onze verpakkingsmaterialen zijn recyclebaar

 

– We kopen geen overload aan voorraad in

 

– Alle beetjes helpen!

We blijven ons op een duurzame manier ontwikkelen

Onze klantenservice, wijzelf, verneemt graag van je. Je kunt bij ons terecht met elke vraag. En we stellen uiteraard alle feedback of informatie op prijs om onze service of aanbod te optimaliseren.

Mocht je ons beter willen leren kennen of wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste items en nieuwtjes, dan kan je met ons te socializen op social media zoals instagram  #gewoonkunstcommunity

Of stuur ons een DM op instagram of een gezellig mailtje middels onderstaande knop. Tot snel!

Over verschillende onderwerpen schrijven wij regelmatig een blog. Graag gaan wij in gesprek met onze makers, schrijven wij over slow living lifestyle of delen we tijdelijk gratis downloads tips voor leuke activiteiten.