Welkom bij Gewoon Kunst

De Eco & Lifestyle store met een slow living mission

#gewoonkunstcommunity

Roosmarijn Knijnenburg

Meet Roosmarijn.

Na mijn opleiding als interieuradviseur ben ik in Amsterdam gestart met een studie voor allround stylist aan de Akademie Vogue. Hier heb ik veel verschillende vakken kunnen volgen en na de afronding vond ik het dan ook moeilijk om een specifieke richting te kiezen, ik vind zoveel dingen leuk om te doen! Voor mijzelf beginnen stond in ieder geval hoog op mijn lijstje. Met veel plezier werk ik dus nu aan mijn eigen producten, de hold it houder.

Hold it

Staat er bij jou een hold it of zoals ik het noem een pronkplekje? Dan is hij gemaakt door mijn lieve vader!  Yes alle Hold it’s werden met de hand gezaagd en geschuurd door mijn vader. Het werd steeds drukker en het werden er ook gewoon te veel voor deze fantastische man. Daarnaast heeft mijn vader een super toffe nieuwe baan, dus ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe plek waar ze net zo fantastisch zijn als mijn vader. Vanaf nu worden de Hold it’s gemaakt door een houtzagerij in de buurt die niet gigantisch is en waar kwaliteit voorop staat, waar ambachtelijke meubelmakers en interieurbouwers werken in een hecht team!

Het is en blijft dus een product wat in Nederland gemaakt wordt met heel veel liefde!

Hout

Het hout wat gebruikt wordt is FSC gecertificeerd. Het zijdepapier waar de houder mooi in is verpakt is gemaakt van 100% gerecycled papier. Het zijdepapier is zuurstof gebleekt en dus 100% zuur- en chloorvrij.

Producten van 'Roosmarijn Knijnenburg'